✓ 100% Natuurlijk | ✓ Gratis verzenden bij €65+ | ✓ 14-dagen bedenktijd | ★★★★★Volgens Facebook 4,9/5

Lippen

ALL NATURAL / NO ANIMAL TESTING / NO MICROPLASTIC

  vegan
  1. Home
  2. Variaties
  3. Lippen

Mineral Lipstick

v.a. €19,95

Mineral Lipgloss

v.a. €19,95

Waarom Mineral Lipstick?

Verzachtend voor je lippen en gezond voor je body. Minerale lippenstiften en lipgloss van Rosh bevatten geen chemicaliën of schadelijke ingrediënten. In tegendeel, ze zijn vol van natuurlijke olien die verzachtend zijn voor de lippen. Dagelijks dragen veel vrouwen lipgloss of lippenstift. Tijdens het eten en drinken wordt veel van de lip producten “meegeconsumeerd”. In alle lipgloss of lippenstift die consumenten dragen van massa producties zitten chemicaliën die schadelijk zijn voor het lichaam. Geef je om je gezondheid? Geef jezelf dan een Rosh cosmetics lip product.

 

Perfect voor alle huid typen

Het is anti allergisch

Het is olie, parabeen en parfum vrij

Het is chemicaliën en microplastic vrij

Hele leuke workshop! Zeer goede duurzame producten en wordt duidelijk uitgelegd. Je kan snel aan de slag en je ziet snel verschil. Rosh is erg aardig en behulpzaam en geduldig met iedereen. Ook is ze bereid om wat extra’s te doen voor mensen die vragen hebben of producten willen kopen.

Maaike Rommens

Workshop basis make-up gedaan. Ontzettend leerzaam, ook als je al veel zelf weet. Echt een aanrader! Goeie producten en Rosh is zelf super lief en begripvol! Top!

Edwina Pieroelie

Rosh was echt zo’n onwijs aardige vrouw. Ze vertelde super interessante dingen en heeft mij veel over make-up geleerd. Zeker een aanrader voor de mensen die minder van make-up afweten! Rosh, bedankt voor je vriendelijkheid en je goede tips!

San