✓ 100% Natuurlijk | ✓ Gratis verzenden bij €65+ | ✓ 14-dagen bedenktijd | ★★★★★Volgens Facebook 4,9/5

Gelukkig, de cosmetische industrie is continu in ontwikkeling. wist je dat elke jaar worden er tal van innovatieve en creatieve schoonheid producten op de cosmetica markt geïntroduceerd? Tot de producten die de afgelopen jaren aanzienlijk in populariteit zijn gestegen, behoren natuurlijke mineralen make-up, die reputatie heeft van gezondere alternatief van traditionele make-up. Dit zijn paar redenen waarom je beter over schakelen naar mineralen makeup.

Het is een uitstekende keuze voor een gevoelige huid

Minerale makeup bevat geen chemicaliën die de huid irriteren. Ze hebben alleen natuurlijke pigmenten die met dun laagje mooi dekkende resultaat creëren. Daardoor de huid kan nog goed ademen waardoor geen dichte poriën en geen irritaties.Zeker voor een gevoelige huid een minerale primer gebruiken om de poriën te beschermen en de makeup langer op de gezicht houden.

Het heeft een lichte zonnebescherming

Door dagelijks deze bescherming over je huid te dragen, bescherm je je huid niet alleen voor de zon, maar tegen uitdroging en pigmentatie en daardoor tegen veroudering van de huid.

Het verstopt je poriën niet

In tegendeel van traditionele makeup, minerale makeup bevat geen talk en is olie vrij. Talk en olie in de traditionele makeup producten, blijven op de huid zitten en verzamelen in de poriën. Wij weten allemaal wat er gaat geburen als je poriën verstopt zijn. De huid kan niet goed ademen en van verstopte poriën ontstaat gevoeligheid, irritaties, ontstekingen en acne. Producten zoals foundation die de hele gezicht bedekken en lang op de huid zitten zijn zeer belangrijk om in de vorm van mineralen te gebruikt worden.

Het is licht als het lucht

Minerale make-up is zeer licht van gewicht en voelt luchtig op de huid. Dat is zeker anders dan conventionele makeup die dik op de huid zitten met een zware uiterlijk . Minerale makeup biedt eel meer comfort met natuurlijkere uitstraling. (Rosh Cosmetics 100% minerale foundation)

Het zorgt voor een langdurige dekking

Een van de eigenschappen van mineralen makeup in tegendeel van het traditionele makeup is dat het geen olie bevat en is op poeder basis. Dat, in combinatie van de natuurlijke ingrediënten, zorgt er voor dat minerale makeup, vocht en warmte bestendig is en blijft langdurig op de huid zitten.

Het werkt als huid verzorging

Terwijl door traditionele makeup, je huid kan irritatie, roodheid en acne kregen, minerale makeup met natuurlijke ingrediënten, werkt als huid verzorging. Zachtere en rustigere huid, geen irritaties of roodheid en zeker geen acne.

Het is economisch gezin betere keuze voor een langere termijn

Met traditionele makeup,betaal je minder geld in meeste gevallen maar gebruik je veel meer per keer voor een mooie dekking. Bij minerale makeup betaal je soms meer maar voor en mooie dekking, heb je per keer minder product nodig waardoor het economisch gezien meer interessant is dan massa producties van traditionele makeup.

Het heeft een langere houdbaarheid

De traditionele massa producten van makeup, bevatten geur en chemische stoffen die sneller aan kwaliteit verliezen. Daarom de huidgaarheid is niet lang en na de verloop van de huidgaarheid, kan het vergiftigen. Minerale makeup is op poeder basis zonder parfum, vocht of olie. Ze bevatten ingrediënten die een langere en vrijwel onbepaalde houdbaarheid bieden.

Conclusie Mineral Make up,

Het is een betere keuze. Zal ik je vertellen, dat door mineralen makeup te gebruiken in plaats van de traditionele massa producten, zorg je beter van je huid en te gelijker tijd beschadig je niets in de wereld. Want minerale makeup is niet getest op dieren en na reiniging van je gezicht, je makeup die in de riool gaat, en beëindigt in de zeebodem, heeft geen schadelijke chemicaliën. Gezond voor jouw en vriendelijk voor onze planeet.