✓ 100% Natuurlijk | ✓ Gratis verzenden bij €65+ | ✓ 14-dagen bedenktijd | ★★★★★Volgens Facebook 4,9/5

Ogen

ALL NATURAL / NO ANIMAL TESTING / NO MICROPLASTIC

  vegan

Waarom Mineralen Make-Up?

Mineralen Oogschaduw

 

 

 

Rosh Cosmetics mineralen oogschaduw bevat een hoge concentratie aan pigmenten. Het kan op poeder basis gebruikt worden voor een zacht resultaat of met een vochtige brush voor een intense kleur of een eyeliner. Rosh Cosmetics minerale oogschaduw is een zeer fijne powder die gemakkelijk op de oogleden geblend kan worden.

 

 

 

  

Minerale Mascara  

Rosh Cosmetics Minerale mascara is geschikt voor alle type ogen en voor gevoelige ogen.  Het is een intens gepigmenteerde mascara, door de flexibele brush, is de mascara gemakkelijk aan te brengen. Ook geschikt voor zeer gevoelige ogen. De mascara is ook gemakkelijk te reinigen.

 

 

 

Perfect voor alle huid typen

Het is anti allergisch

Het is olie, parabeen en parfum vrij

Het is chemicaliën en microplastic vrij

Hele leuke workshop! Zeer goede duurzame producten en wordt duidelijk uitgelegd. Je kan snel aan de slag en je ziet snel verschil. Rosh is erg aardig en behulpzaam en geduldig met iedereen. Ook is ze bereid om wat extra’s te doen voor mensen die vragen hebben of producten willen kopen.

Maaike Rommens

Workshop basis make-up gedaan. Ontzettend leerzaam, ook als je al veel zelf weet. Echt een aanrader! Goeie producten en Rosh is zelf super lief en begripvol! Top!

Edwina Pieroelie

Rosh was echt zo’n onwijs aardige vrouw. Ze vertelde super interessante dingen en heeft mij veel over make-up geleerd. Zeker een aanrader voor de mensen die minder van make-up afweten! Rosh, bedankt voor je vriendelijkheid en je goede tips!

San