✓ 100% Natuurlijk | ✓ Gratis verzenden bij €65+ | ✓ 14-dagen bedenktijd | ★★★★★Volgens Facebook 4,9/5

Ultra Soft brushes

ALL NATURAL / NO ANIMAL TESTING / NO MICROPLASTIC

  vegan

Waarom Ultra Soft Brushes?

Voor een mooi resultaat zijn goede bijpassende brushes noodzakelijk. De mooiste make-up producten zonder bijpassende tools wordt vlekkerig en daardoor niet mooi. Om een optimale resultaat van je make-up te krijgen hebben de tools en de techniek een rol van 90%. Rosh’s brushes nemen het product goed en makkelijk op. De brushes zijn 100% zacht voor de huid en zijn gemaakt zonder dierlijke haren. De set van 12 verschillende brushes van Rosh zijn de meeste noodzakelijke brushes voor een complete make-up. Iedere brush is op de juiste dikte, vorm en lengte gemaakt voor een optimaal en perfect resultaat.

Perfect voor alle huid typen

Het is anti allergisch

Het is olie, parabeen en parfum vrij

Het is chemicaliën en microplastic vrij

Hele leuke workshop! Zeer goede duurzame producten en wordt duidelijk uitgelegd. Je kan snel aan de slag en je ziet snel verschil. Rosh is erg aardig en behulpzaam en geduldig met iedereen. Ook is ze bereid om wat extra’s te doen voor mensen die vragen hebben of producten willen kopen.

Maaike Rommens

Workshop basis make-up gedaan. Ontzettend leerzaam, ook als je al veel zelf weet. Echt een aanrader! Goeie producten en Rosh is zelf super lief en begripvol! Top!

Edwina Pieroelie

Rosh was echt zo’n onwijs aardige vrouw. Ze vertelde super interessante dingen en heeft mij veel over make-up geleerd. Zeker een aanrader voor de mensen die minder van make-up afweten! Rosh, bedankt voor je vriendelijkheid en je goede tips!

San