✓ 100% Natuurlijk | ✓ Gratis verzenden bij €65+ | ✓ 14-dagen bedenktijd | ★★★★★Volgens Facebook 4,9/5

Wenkbrauwen

ALL NATURAL / NO ANIMAL TESTING / NO MICROPLASTIC

  vegan

Waarom Wenkbrauwen Make-Up?

Rosh Cosmetics Minerale Make-up is ontwikkeld op basis van de hoogste kwaliteit ingrediënten. De fijne texturen bestaan uit natuurlijke mineralen. Mineralen zijn perfect voor een briljante en lichte finish en geven de huid een gezonde en schitterende uitstraling.

De speciaal geselecteerde ingrediënten bieden de hele dag een comfortabel gevoel en zorgen voor een natuurlijke UV-bescherming. De producten zijn zonder toegevoegde chemicaliën, zonder micro plastics en geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de gevoelige huid! Rosh Cosmetics producten zijn zonder parabeen en niet op dieren getest.

Perfect voor alle huid typen

Het is anti allergisch

Het is olie, parabeen en parfum vrij

Het is chemicaliën en microplastic vrij

Hele leuke workshop! Zeer goede duurzame producten en wordt duidelijk uitgelegd. Je kan snel aan de slag en je ziet snel verschil. Rosh is erg aardig en behulpzaam en geduldig met iedereen. Ook is ze bereid om wat extra’s te doen voor mensen die vragen hebben of producten willen kopen.

Maaike Rommens

Workshop basis make-up gedaan. Ontzettend leerzaam, ook als je al veel zelf weet. Echt een aanrader! Goeie producten en Rosh is zelf super lief en begripvol! Top!

Edwina Pieroelie

Rosh was echt zo’n onwijs aardige vrouw. Ze vertelde super interessante dingen en heeft mij veel over make-up geleerd. Zeker een aanrader voor de mensen die minder van make-up afweten! Rosh, bedankt voor je vriendelijkheid en je goede tips!

San